Merken

De merken waar ik mee werk zijn: Vagheggi (Italiaans) , Phytomer (Frans), Atame (probleem huiden) make-up studio, Marc Inbane ( bruin zonder zon) en Bolero (bronzing poeder).

VAGHEGGI
Vagheggi is één van de eerste bedrijven die het concept van phytocosmetica ruim 35 jaar geleden introduceerde. Een phytocosmetisch merk, wil zeggen op plantaardige basis, met volledig natuurlijke ingrediënten. Vagheggi wordt alleen door vakmensen gebruikt, maar biedt ook een uitgebreid assortiment voor thuisgebruik aan. Hierdoor kunt u thuis de behandeling voortzetten voor het beste resultaat. Vagheggi maakt bovendien geen gebruik van dierlijke organen en wordt niet op dieren getest. De producten zijn op basis van natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen, waardoor allergische reacties uitblijven.

PHYTOMER
Voor een vakantie aan zee hoeft u niet ver te reizen! Phytomer brengt de zee en zijn stimulerende kracht dichter bij u. Met producten gebaseerd op 100% natuurlijke werkstoffen uit de zee en exclusieve behandelingstechnieken zorgt Phytomer voor een ideale reiniging, herstel en verzorging van de huid.
Bovendien zijn er gelijkenissen tussen zeewater en het bloedplasma, wat erop wijst dat zeewater een uitstekend transportmiddel van activa is voor de huid. Meer nog, de algen en de huid hebben dezelfde biochemische structuur, wat een goede opname, een uitstekende tolerantie en een verhoogde doeltreffendheid verzekert.

ATAME
Atamé is in 1965 in Duitsland ontwikkeld door Dr. Herbert Beisler. Hij is van beroep apotheker en actief in het ontwikkelen en produceren van specifieke huidverzorgings- producten. Doelstelling van Dr. Beisler is het vervaardigen van producten op basis van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten en die aansluiten bij specifieke behoeften van de verschillende huidtypen. De tonics worden gebruikt bij probleemhuiden en zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld eczeem en acne. De tonics herstellen de balans tussen vocht en vet en zijn zeer goed te gebruiken voor de meest gevoelige huid.